Outi Popp
Ritva Oksanen: Näyttelijätär

Rauma-salissa KE 23.4. klo 19


Liput

Aikuiset:30 e
Eläkeläiset,
työttömät:
30 e
Lapset, opiskelijat:30 e
Ryhmä
(yli 30 henk.):
30 e
Tilausnäytös: e
KÄSIKIRJOITUS
Outi Popp

OHJAUS
Arja Pessa

KAPELLIMESTARI
Pedro Hietanen

VALOSUUNNITTELU
Hannu Suutari

ÄÄNISUUNNITTELU
Pasi Lehtinen

ROOLEISSA
Ritva Oksanen

ESITYKSEN KESTO
n. 2h väliaikoineen

Ritva Oksanen 50 vuotta näyttämöllä!

Ritva Oksanen päästää taiteilijajuhlanäytelmässään katsojan kurkistamaan näyttelijäntyön ytimeen. Näyttelijätär kaivautuu muistiinsa ja nostaa sieltä roolitöitä 50 vuoden ajalta. Löytyvätkö vuorosanat vai tarvitaanko kuiskaajaa? Mitä muuta nousee päivänvaloon?

Aloitteleva näyttelijä maaseututeatterissa. Neljän pienen tytön äiti Radioteatterissa. Vierailija kuukausipalkkaisten puristuksessa. Freelancer lama-Suomessa. Ravintolaemäntä Josafatissa. Floorshown tähti Adlonissa. Kesäteatterin vetonaula. Murhanhimoinen ex-vaimo. Vanheneva filmitähti. Yksinäinen oopperalaulaja. Juopotteleva näyttelijätär. Tiukka bisnesnainen. Katkeroitunut eteläpohjalainen. Ylpeä hämäläinen. Elämään pettyvä karjalainen.

"Minun täytyy nähdä aina yksi painajainen ennen ensi-iltaa. Siinä miehet kantavat lavasteita keskelle metsää. Kuikka sanoo, että yleisö on jo täällä, että nyt näytellään. Kampaaja itkee, että en minä kerkeä laittamaan ja poistuu näyttämöltä. Yhtäkkiä minä huomaan, että en muista repliikin repliikkiä. Minulle täytyy tulla se painajainen, sitten vasta rauhoitun. Ennen konserttia minä näen unen, että ollaan Kansallisteatterin lavalla, jossa pitäisi olla iso orkesteri. Ja sitten olenkin palokuntatalolla ja siellä ei ole kuin haitaristi ja sekään ei osaa soittaa. Ja yksi ihminen katsomassa kun minä laulan..."

"Esitys rakentuu laulavan näyttelijän työnäytteiden varaan. Mistään muisteluillasta ei ole kysymys. Oksaska on näyttämöllä läsnä tässä ja nyt, vaikuttavampana kuin koskaan." Lauri Meri/Helsingin Sanomat 15.4.2014.

Lippuja Rauma-salista (Satamakatu 26) keskiviikkona 23.4. klo 17 alkaen.


Esityksen kesto n. 2h väliaikoineen.

Katso Näyttelijätär-traileri Youtubessa!Näytökset

Ke23.04.19:00liput
 
 
 
 
 
 
 

takaisin...

» Ajankohtaista
Uutisarkistoon

TEATTERIN LIPPUMYYMÄLÄ
Alfredinkatu 2 (teatterin aulassa)
26100 Rauma
puh. (02) 8376 9900
raumanteatteri@raumanteatteri.fi

AUKIOLOAJAT
MA-PE klo 10-17 sekä esityspäivinä 2h ennen esityksen alkua alkaen

PUHELINPALVELU
puh. (02) 8376 9900 AUKIOLOAJAT
MA-LA klo 9-19


HUOM! Varausten lunastus viimeistään viikkoa ennen esitystä. Lunastamattomat varaukset purkautuvat automaattisesti. Ryhmävarausten vahvistus viimeistään kuukautta ennen esitystä

Lippujen lunastus varausnumerolla myös Lippupisteen myyntipisteistä (Raumalla Prisma) sekä kaikista R-Kioskeista