Rauman kesäteatterissa Fåfängassa

Otto Kanerva ja Osku Valve:

SUKLAASYDÄN

- musiikkimatka iki-ihanalle 60-luvulle!


Suklaasydän -kesäteatterinäytelmä on saanut alkunsa halusta laulaa hienoja kuusikymmenluvulla ihailtujen laulajien – mm. CarolanLaila Kinnusen ja Olavi Virran – tunnetuiksi tekemiä iskelmiä. 

Sanotaan, että kuusikymmenluku oli kultainen. Kaikki oli vielä kaunista ja ilma oli täynnä toivontuoksua. Poika hyppäsi Simcan rattiin ja lähti hakemaan Helsingistä töitä tai uutta teryleenipukua ja jos reissuiltaan ehti, saattoi päräyttää tanssilavan pihaan että heilahti. Tytöt maalailivat huuliaan ja haaveilivat muutosta Helsinkiin, sihteeriopistoon. Sileä iho huusi Tokalonia ja hiuslakkaa meni tanssiaisten alla vähintään purkillinen.

Suklaasydän kertoo musiikillisen tarinan raikkaaseen 60-lukulaiseen henkeen. Esityksen laulut ja tulkinnat ovat perinteisten iskelmien ajalta. Tunteikkaat tulkinnat puhuttelevat myös tämän päivän ihmisiä. Aitoja tunteita ei ole verhottu nykyajan teknisin tai musiikillisin keinoin, vaan ne soivat suoraan sydämeen.

Suklaasydäntä tähdittävät ja tahdittavat ihanat Anna HanskiAnnika Eklund ja Sani sekä karismaattiset Juhani Laitala ja Otto Kanerva. Sekä tietenkin oikea orkesteri, jota johtaa kapellimestari Antti Vauramo.

Rauman kesäteatterin kesän 2014 esityskausi alkaa 7.kesäkuuta ja päättyy 13.heinäkuuta.

Esitysten lipunmyynti alkoi tiistaina 29.lokakuuta.

Esityspäivät löydät esityskalenterista.


 

Fåfängan kesäteatterissa on katettu katsomo.

 

katsomokartta_ff

» Ajankohtaista
Uutisarkistoon

TEATTERIN LIPPUMYYMÄLÄ
Alfredinkatu 2 (teatterin aulassa)
26100 Rauma
puh. (02) 8376 9900
raumanteatteri@raumanteatteri.fi

AUKIOLOAJAT
MA-PE klo 10-17 sekä esityspäivinä 2h ennen esityksen alkua alkaen

PUHELINPALVELU
puh. (02) 8376 9900 AUKIOLOAJAT
MA-LA klo 9-19


HUOM! Varausten lunastus viimeistään viikkoa ennen esitystä. Lunastamattomat varaukset purkautuvat automaattisesti. Ryhmävarausten vahvistus viimeistään kuukautta ennen esitystä

Lippujen lunastus varausnumerolla myös Lippupisteen myyntipisteistä (Raumalla Prisma) sekä kaikista R-Kioskeista